english - català - castellano
Logo Bolet
Logo Studio
 

Pis a un xamfrà de l'Eixample

Aquest és un exemple de reforma d'un pis dels anys seixanta situat en un xamfrà de l'Eixample barceloní, completament compartimentat i amb estances fosques, que calia adequar a les necessitats actuals d'una parella de professionals. L'objectiu central del projecte va ser el d’ampliar espais i maximitzar la llum natural. Els diferents ànguls derivats de l'edificació en aquest tipus de construcció es van ordenar mitjançant la transformació de la zona de la nova cuina en un espai totalment obert. L'eix diagonal, que allotge els espais d'emmagatzematge i banys, queda ressaltat amb un tractament en fusta fosca que contrasta amb els acabats clars de la resta dels espais. Les zones més públiques queden totalment comunicades ampliant vistes i maximitzant la llum natural.

© Boletstudio - 2010