english - català - castellano
Logo Bolet
Logo Studio
 

Nova vivenda ecològica

El disseny d'una nova casa ens dóna l'oportunitat d'aplicar els principis que sustenten la nostra filosofia a una escala més gran. En aquesta nova vivenda unifamiliar a Vilafranca, casa i jardí es fusionen a la planta baixa, on el paviment de la sala d'estar i menjador s'estén cap a l'exterior. A més, grans vidrieres corredisses permeten una total obertura de l'habitatge. Especial atenció s'ha donat al tema de consum d'energia, utilitzant dissenys passius com les lames regulables de fusta que filtren la llum, plaques d'energia solar i recollida d'aigües pluvials. Bolet Studio va dirigir el projecte bàsic i executiu d'arquitectura en col.laboració amb Nadal Marcè Arquitectes. L'obra es troba actualment en procés de construcció.

© Boletstudio - 2010